Vignale Monferrato ligger i Piemonte ca 1 times kjøretur syd for Milano, ikke langt fra Alessandria, Alba, Asti og Torino.


Casa Vignale ble bygget tidlig på 1900 tallet og består av tykke murer bygget etter gammel italiensk tradisjon.
Murene ble bygget tykke primært for å holde varmen ute på hete sommerdager. Huset ligger i nedre del av Vignale med flott utsikt over vinmarkene. To minutter unna finnes det et stort matsenter.
Den italienske riviera ligger ca 1 times biltur fra Casa Vignale.
Provinshovedstaden Alessandria ligger ca 20 min kjøring unna. Vintersportstedet Pila kan nåes med buss fra Alessandria på 1, 5 t.

Nærmeste flyplass er Malpensa(Milano) og ligger en kjøretur på litt over en time unna Casa Vignale. Flyplassen Bergamo ligger ca 1 time 30 minutter unna.


Huset er ca 160 m2 fordelt på 3 1/2 etage og består bl.a av cantina(kjeller) som er innredet med fullt utstyrt kjøkken med komfyr, gasstopp, kjøleskuffer, fryser og oppvaskmaskin. Det er glass og bestikk til 12 personer. Det er også langbord med god sitteplass til 12, en liten sofagruppe og Tv.


1. etasje består av: soverom med 2 køyesenger, bad med dusj, wc, bidet, vask og vaskemaskin. Ett soverom med antikk dobbelseng med nye madrasser, 1 ekstraseng og stort garderobeskap. Det er også utgang til uteplass med flott utsikt over Monferrato og nabolandsbyene.


2. etasje består av ett soverom med dobbeltseng, ekstraseng og garderobeskap. En stue med TV, lite kjøleskap og sofa som kan gjøres om til dobbel sovesofa. Her er det også balkong.


Det er da muligheter for sengeplass til 12 personer.


En trapp opp fra 2. etage er det et lite bad med wc, dusj og vask.Noen nyttige ting å vite er at rengjøring, sengetøy, gass og strøm er inkludert i leien. I tillegg har huset internett, to tv'r, dvd spiller og tilgang på norske og italienske tv kanaler.Hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker og leie huset, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Gå til galleriet for å se bilder av huset.